DeWijck Exterieur 7 LR

Wonen in De Wijck

Ruim 70% verkocht!

Bekijk het laatste aanbod in de
de interactieve kaart

35 appartementen en 20 eengezinswoningen 

Het woningaanbod in De Wijck is divers. Aan de Koninginneweg ligt het appartementengebouw met 35 appartementen. Daarachter liggen drie woonblokken met eengezinswoningen met een schuin of plat dak. Deze huizen zijn energieneutraal.

In de collectieve buitenruimte ligt de Wijckplaats, de Atriumtuin en de Pluktuin die in participatie, dus in samenspraak met bewoners, definitief worden ontworpen. Bewoners van de woningen in blok 3 zullen bij de invulling van de Pluktuin trouwens een zwaardere stem hebben.

Op deze pagina lees je alles over de verschillende woningtypen en kun je de plattegronden bekijken. Via de interactieve kavelkaart kun je per bouwnummer alle kenmerken, de koopsom en sfeerplattegronden bekijken. Het actuele aanbod vind je in de interactieve kavelkaart. Inmiddels is ruim 70% al verkocht.

De Wijck Zwijndrecht Situatie

Kies je favoriete woning

De interactieve kaart is het beste te bekijken op een desktop. Zoals je ziet is er nog beperkt aanbod in De Wijck. Inmiddels is ruim 70% verkocht. De bouw van De Wijck start naar verwachting na de zomer van 2024.

Eengezinswoning schuin dak

Val jij voor dit charmante huis van 119 m2 met drie slaapkamers en een ruime, vrij indeelbare zolder? De ligging van deze woningen is verschillend, waardoor de zonligging van de achtertuinen varieert van zuidwesten (blok 1), zuidoosten (blok 2) tot noordoosten (blok 3).

Eengezinswoning plat dak

In De Wijck zijn er vijf woningen met een plat dak met een woonoppervlakte van maar liefst 138 m2. Deze woningen hebben vijf slaapkamers. De achtertuinen liggen op het zuidwesten (blok 1) en het noordoosten (blok 3).

Appartement M

De M(edium) appartementen hebben een woonoppervlakte van circa 51 m2 en zijn ingedeeld met een woonkamer met open keuken, één slaapkamer met een ensuite badkamer en een ruime wasberging.

Appartement L

De woonoppervlaktes van de L(arge) appartementen variëren van ongeveer 64 tot 78 m2. Je hebt keuze uit 6 varianten, maar voor alle appartementen geldt dat ze zijn ingedeeld met een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een badkamer en een wasberging. 

Appartement XL

Op de eerste en tweede verdieping liggen de XL hoekappartementen met een woonoppervlakte van circa 95 m2. Deze appartementen zijn ingedeeld met een lichte woonkamer met open keuken, drie slaapkamers, een wasberging en een badkamer met douche, wastafel én ligbad.