Brochure De Wijck vers van de pers

Gisteravond vond de Wijck informatiemarkt plaats in het Develpaviljoen in Zwijndrecht. We blikken terug op een mooie avond met enthousiaste reacties op de eengezinswoningen, appartementen en de groene inrichting van de collectieve tuinen. We hebben ook goede ideeën ontvangen voor de tuinen. Leuk!

De wijck nieuwsbericht

Brochure en QR-code voor verkoopstukken
Tijdens de informatiemarkt hebben we de brochure van De Wijck uitgegeven, met een bijbehorende brief en concept prijslijst. Was je er niet bij? Je kunt de brochure ophalen bij Van Spronsen Makelaars. Het adres van Van Spronsen is De Schoof 8 in Hendrik-Ido-Ambacht.

6fdacc93 a118 4255 b0cc 14e9671072ef

Er ligt ook een kaartje met een QR-code en inloggegevens voor je klaar waarmee je op de exclusieve downloadpagina komt met concept verkoopstukken. Met deze stukken kun je je alvast goed voorbereiden voor de start verkoop in het nieuwe jaar.

FAQ
We hebben een nieuwe pagina op de website van De Wijck met veelgestelde vragen. Ontzettend handig om je verder in te lezen!

Bekijk de FAQ met deze link.

Laat je maximale hypotheeksom alvast berekenen
Op het moment dat De Wijck in verkoop gaat, is het goed om te weten wat je maximaal kunt lenen. Dan kun je op basis daarvan de juiste keuze maken voor een bouwnummer. Als je wilt, kun je je maximale hypotheeksom laten uitrekenen bij Huis & Hypotheek in Hendrik-Ido-Ambacht. Zij werken nauw samen met de makelaar van De Wijck en zijn dus op de hoogte.

Contactgegevens van Huis & Hypotheek vind je op deze website.
Uiteraard is het laten maken van een berekening geheel vrijblijvend.

De Wijck in kerstsfeer
De tijd vliegt. We vieren bijna Kerst. We hebben een leuke kleurplaat laten maken van De Wijck in kerstsfeer. Deze kleurplaat kun je openen via deze link.

Wij wensen je fijne feestdagen!

33ac4d7c fa17 4d93 902e ff102421d44a