Uitnodiging start verkoop

We hebben goed nieuws! De verkoop van de Wijck gaat van start op donderdag 15 februari aanstaande. In dit bericht tref je een uitnodiging voor de start verkoop in het Develpaviljoen en belangrijke informatie, zoals de inschrijfprocedure en het voordeel als je een financiële toets hebt laten uitvoeren.

Impressie 5 spoorzijde v2

Graag nodigen we je uit voor de start verkoop van De Wijck op donderdag 15 februari a.s. van 19.00 tot 21.00 uur in het Develpaviljoen aan de Parklaan 1 in Zwijndrecht.

Er ligt een brochure voor je klaar met informatie over De Wijck, inclusief de definitieve prijslijst. De vanafprijs van de eengezinswoningen is € 409.000,- v.o.n. en de vanafprijs van de appartementen is € 259.000,- v.o.n. De v.o.n.-prijzen zijn inclusief een standaard keuken en een complete inrichting van de badkamer en het toilet.

De eengezinswoningen zijn energieneutraal, wat zorgt voor lage energielasten. Bovendien biedt het gunstige energielabel voor extra financieringsruimte. Uiteraard zijn de appartementen ook duurzaam ontwikkeld en daarmee energiezuinig.

Inschrijfprocedure
Op het moment dat de verkoop start, dus op 15 februari, kun je op de projectwebsite van De Wijck alle bouwnummers (met koopprijzen) bekijken in de digitale kavelkaart. Via de kavelkaart kun je je voorkeur bepalen, zodat je daarna je inschrijving kunt starten.

De digitale inschrijving opent op donderdag 15 februari om 19.00 uur en sluit op maandag 26 februari a.s. om 12.00 uur. Uiterlijk op woensdag 28 februari a.s. zal de woningtoewijzing plaatsvinden en uiterlijk op vrijdag 1 maart ontvang je van de makelaar bericht over de toewijzingsuitslag.

Geef je tijdens het inschrijven aan dat je een financiële verklaring hebt, dan heb je voorrang bij de toewijzing. Uit deze financiële verklaring blijkt dat je de woning van jouw voorkeur kunt financieren. Je verklaring dient ondertekend te zijn door een erkend financieel adviseur. Op 15 februari zijn van 19.00 tot 21.00 uur ook financieel adviseurs van Huis & Hypotheek aanwezig die de financiële toets voor je kunnen uitvoeren.

De uitgebreide inschrijfprocedure en een model financiële toets vind je overigens op de downloadpagina.

Downloadpagina
Op de downloadpagina kun je op dit moment alle concept verkoopdocumenten bekijken. Denk hierbij aan de concept verkooptekeningen, de concept technische omschrijving, het groene inrichtingsplan en informatie over de keuken en badkamer. Op 15 februari zullen conceptdocumenten worden uitgewisseld door definitieve verkoopdocumenten. Op dat moment wordt ook de definitieve prijslijst toegevoegd.

Hopelijk tot ziens op 15 februari aanstaande! Heb je vragen die je graag nu al wilt stellen, neem dan gerust contact op met Van Spronsen Makelaars. Het emailadres is info@vanspronsenmakelaars.nl en het telefoonnummer is 078 681 2566.