Wijck Informatiemarkt 14 december a.s.

Wil jij meer weten over De Wijck? Kom dan naar de Wijck informatiemarkt op donderdag 14 december a.s. van 19.00 tot 21.00 uur in Partycentrum Develpaviljoen (Parklaan 1, Zwijndrecht).

Impressie 5 spoorzijde v2

Je kunt vrijblijvend binnenlopen en er ligt een brochure voor je klaar met informatie over De Wijck, inclusief een concept prijslijst per bouwnummer.

Verder kun je alle plattegronden bekijken van de eengezinswoningen en appartementen en vertellen we je graag meer over de groene inrichting van de collectieve tuinen.

Wil je laten uitrekenen wat je maximale hypotheeksom is? Naast de makelaars zijn er ook hypotheekadviseurs aanwezig bij de informatiemarkt die dit voor je kunnen berekenen. Zo ben je goed voorbereid als de verkoop van de Wijck van start gaat.

Waarom wonen in De Wijck?
Hieronder zetten we een aantal kenmerken op een rij wat De Wijck zo bijzonder maakt.

  • De eengezinswoningen zijn energieneutraal. Dat merk je in je maandlasten. 
  • De Wijck wordt bijzonder groen en duurzaam ingericht, onder andere met bomen, klimplanten, mossedum op de bergingen en raingardens met beplanting.
  • Uniek zijn de Atriumtuin, de Wijckplaats, de Wijckkamer, de Pluktuin en de Parkeertuin. Je ontmoet elkaar buiten en kinderen hebben alle ruimte om te spelen.
  • Je woont om de hoek van het station. Dat is handig als je graag met het openbaar vervoer reist.
  • Het Stationskwartier wordt de komende jaren getransformeerd in een hoogwaardig woon- en leefgebied. De Wijck zet de toon en jij kunt daar vanaf dag 1 bij zijn!

Volg De Wijck op social media
Volg jij De Wijck al op Instagram en Facebook?
Zo blijf je goed op de hoogte van alle ins en outs!

Heb je vragen over De Wijck?
De makelaars van Van Spronsen Makelaars staan voor je klaar. Bel dus gerust als je vragen hebt. Het telefoonnummer van Van Spronsen Makelaars staat onderaan deze nieuwsbrief. Je kunt ook binnenlopen of mailen naar info@vanspronsenmakelaars.nl